Byggkonstruktör till Karlskrona

  • Publicerad: 17.12.2020
  • Sista ansökningsdag:
  • Placering: Karlskrona

Om tjänsten

Vi söker en byggkonstruktör/byggnadskonstruktör, nyexaminerad eller med några års erfarenhet, till vårt kontor i Karlskrona.

Är du vår nya kollega?

Vi har många spännande projekt på gång under den närmsta tiden i sydöstra Sverige och behöver stärka upp vårt team med en ny konstruktör till vårt kontor i Karlskrona.

Vi tror att du är en nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot bygg, gärna med något års erfarenhet och med ett brinnande engagemang för husbyggnadskonstruktion. Som person är du social, strukturerad och förstår vikten av att sköta kommunikation och tider.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I rollen som konstruktör hos oss kommer du att ingå i ett team och projektera ritningar i 3D (BIM) med Revit, Tekla och i 2D med AutoCad.

Tillsammans med dina medarbetare kommer du att dimensionera bärverk från grund till tak, projektera fuktsäkra, radonsäkra och miljömässigt hållbara konstruktioner.

Vi arbetar med de senaste programvarorna för beräkningar, t.ex. FEM 3D Structure, Statcon, WIN-statik mfl.

Vi ser gärna att du har ett intresse för beräkningar och vill utveckla dina färdigheter inom detta.

Kommunikation med kunder och andra aktörer inom byggbranschen är en viktig del av vår vardag och att du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift är ett måste.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak, med stora utvecklingsmöjligheter.
Som anställd hos Kåver & Mellin är din vilja att utvecklas viktig. Du kommer få jobba med utvecklande projekt inom ny, om -och tillbyggnad, med skickliga kollegor att utbyta idéer med och lära ifrån.

På kontoret i Karlskrona är vi i dagsläget tre anställda och nu är det dags att utöka kontoret med en medarbetare till. Då vi är ett mindre kontor så kommer det att vara aktuellt med varierande arbetsuppgifter och du får vara beredd att växla mellan projekten.

Är personen som vi söker just du?
Skicka din ansökan med CV och önskad anställningsort till fabian.almfeldt@kaver-mellin.se

Vill du veta mer? Läs gärna om oss och våra medarbetare på www.k-m.se

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Fabian Almfeldt

Uppdragsansvarig konstruktör - Skyddsrumssakkunnig

fabian.almfeldt@kaver-mellin.se
0455-694 702

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

  • Mer om dig

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max. file size: 128 MB.
  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max. file size: 128 MB.