Byggkonstruktör till Örebro, med erfarenhet

 • Publicerad: 20.10.2022
 • Sista ansökningsdag:
 • Placering: Örebro

Om tjänsten

Vi söker en byggkonstruktör/byggnadskonstruktör, med erfarenhet vårt kontor i Örebro.

Om företaget och din nya chef?

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Vi är totalt ca 55 anställda utspridda på kontor i Örebro, Stockholm, Uppsala, Karlskrona och Tierp.

Jag, Tom Noremo har startat upp Kåver & Mellins kontor i Örebro och är nu intresserad av en till kollega. Jag jobbade tidigare på vårt Stockholmskontor. Den nyrekryterade kommer vara med på vår fortsatta resa med att etablera Kåver & Mellin på en för oss ny marknad. Kåver & Mellin fanns från början bara i Stockholm och har sen dess etablerats på flera marknader, vilka har varit intressanta resor. Nu gör vi en till!

För mig är det viktigt att känna arbetsglädje och trivas på jobbet. Det sker för mig genom att vara intresserad i ämnena och uppgifterna vi jobbar med, ha en vilja att utvecklas samt att vi respekterar varandra och beter oss schysst!

Jag är byggkonstruktör med breda arbetsuppgifter som:

 • uppdragsledare för nybyggnads-, om- och tillbyggnadsprojekt.
 • diplomerad fuktsakkunnig.
 • inventerar, utreder och projekterar åtgärder för betongkonstruktioner som parkeringshus, bassänger m.m.
 • driver Örebrokontoret och är med och driver Stockholmskontoret.

Om tjänsten

Den här tjänsten är för dig med en utbildning som högskole- eller civilingenjör. Du ska ha jobbat några år som konstruktör och ha samlat på dig erfarenheter och kompetenser som kan bidra till att ytterligare stärka kontorets nivå samt stötta kollegor.

Beroende på dina färdigheter så kan tjänsten variera. Sök tjänsten så pratar vi om det!

Du kommer samarbeta mycket med mig och vara delaktig i ett brett urval av projekt. Du kommer även få möjligheten att vara delaktig i projekteringsgrupper för andra projekt inom företaget. Tjänsten anpassas beroende på kompetens och önskemål.

Då vi är ett mindre kontor så kommer det att vara aktuellt med varierande arbetsuppgifter och du får vara beredd att växla mellan projekten.

Projekten innefattar modelleringsarbeten i 3D-program som Revit eller Tekla, ta fram detaljlösningar, utföra enklare beräkningar till en början, ev. knacka betong och ev. borra/ta betongprover, skita ner händerna, inventera byggnader m.m.

Jag ser gärna att du har ett intresse och kompetens för beräkningar och vill utveckla dina färdigheter inom detta. Vi arbetar med de senaste programvarorna för beräkningar t.ex. FEM 3D Structure, Statcon, WIN-statik mfl.

Inom Kåver & Mellin finns många kompetenser som du kommer få möjlighet lära av och som kommer stötta dig. Då Örebrokontoret än så länge är litet kommer resor till Stockholm att krävas vissa dagar, beroende på typ av uppdrag m.m. Arbete på tåget får ske beroende på arbetsuppgifter. Din utveckling och typ av projekt kommer avgöra hur arbetet fortskrider.

Tjänsten kommer vara lokaliserad på:

 • vårt Örebrokontor (Klostergatan 23 Örebro)
 • vårt Stockholmskontor (Magnus Ladulåsgatan 63B, Södermalm vid Södra stationen i Stockholm. Tåg från Örebro till Stockholm tar 1:37h)
 • ute på byggen och i byggnader där vi har projekt.

Vem söker vi efter?

Som person är du strukturerad, förstår vikten av att sköta kommunikation och tider samt att du behandlar medmänniskor med respekt.
Jag lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kommunikation med kunder och andra aktörer inom byggbranschen är en viktig del av vår vardag och att du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift är ett måste.

Utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Kåver & Mellin är din vilja att utvecklas viktig. Vi blir inte bättre än våra medarbetare! Du kommer få jobba med utvecklande projekt, med skickliga kollegor att utbyta idéer med och lära ifrån.

Målet är att du ska vara med och bidra till utvecklingen av verksamheten i Örebro, i vilken du kommer att vara en viktig del. Därav att ditt engagemang och din ambitionsnivå prioriteras högt.

Vi ser gärna att du vidareutbildar dig eller specialiserar/certifierar dig hos oss inom något område som både du och företaget är intresserade av.

Start

Enligt överenskommelse

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Maila mig på tom.noremo@k-m.se

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Tom Noremo

Uppdragsansvarig konstruktör - Diplomerad Fuktsakkunnig

tom.noremo@k-m.se
08-121 306 22

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

 • Mer om dig

 • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.
 • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.