Om oss

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Vi är totalt ca 50 anställda utspridda på kontor i Stockholm, Uppsala, Tierp Örebro och Karlskrona. Vi utför små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad, med varierande stomsystem och grundläggning. Från utredningsskede till brukarskede. I vårt utbud av tjänster finns det som krävs av en byggkonstruktör.
Vi är byggkonstruktören från tidig tanke till färdig konstruktion!

Våra beställare är nästintill endast företag eller myndigheter. Det kan vara privata eller offentliga, via projektavtal eller ramavtal. Vi vill att de som anlitar eller jobbar i projekt med oss ska känna sig välkomna och omhändertagna som om de vore en av oss. Det är en trolig orsak till att de flesta av våra jobb är åt beställare som vill jobba med oss igen. Läs gärna mer om vilka tjänster vi erbjuder och hur det går till att anlita oss.

Vi är ett kunskapsföretag där kunskapen är vår helt dominerande produkt.  Vi erbjuder vår kunskap, redovisat på bästa sätt beroende på projekttyp. Det kan vara i form av ritningar, rapporter eller handledning m.m. Bredden i vår kunskap  syns tydligt i variationen av projekt vi utfört t.ex. bostäder, badhus, köpcentrum och kulturklassade byggnader.

Våra medarbetare är viktiga för oss

Hos oss ska alla trivas på jobbet! Vår personal är det viktigaste vi har och de behandlas därefter. Vi levererar bra resultat och har kul på vägen dit. Vår ledning finns mitt bland oss samt jobbar operativt i företaget och bryr sig om oss kollegor. På Kåver & Mellin behöver samtliga visa ansvar och delaktighet. Vi litar på våra medarbetare och tror på att alla vill göra rätt för sig. Vi är inte en gigantisk organisation där någon kan gömma sig i mängden. Som Kåver & Mellinare är din vilja att utvecklas viktig. Vi blir inte bättre än våra medarbetare!  På Kåver & Mellin får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär.

Kåver & Mellin har fina samarbeten med universitet/högskolor/YH och söker kontinuerligt duktiga byggkonstruktörer med olika inriktningar och erfarenheter. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss.

Om du vill veta mer eller behöver hjälp av en konstruktör, kontakta oss!

Kåver & Mellins plan

Att göra ett så kvalitativt och väl utfört arbete så att våra beställare kommer tillbaka till oss.

 Att varje anställd ska känna att de utvecklar sig så mycket i vår organisation att de inte känner något behov av söka sig till någon annan arbetsgivare.

Att vi ska vara kända för vår spetskompetens inom konstruktiva problemställningar så att det är naturligt för beställare med komplexa projekt att vända sig till oss.

Att det ska vara oss studenter helst vill arbeta hos när de tar studenten.

Att vi ska vara en attraktiv arbetsplats där alla känner sig välkomna, där vi är personliga och omhändertagande samt har väldigt roligt utan att inskränka på professionalismen.