Vara student hos oss

Som student kan du komma i kontakt med Kåver & Mellin på många sätt. Vi finns med på studentmässor/dagar, skapar studentträffar, tar in praktikanter, erbjuder sommar-/deltidsjobb, examensarbeten m.m. Att göra någon form av arbete hos oss vinner vi båda på. Du får chansen att lära känna oss, testa på, lära dig och visa vad du går för. Vi får möjligheten att lära känna dig och se vad du kan. Flera av våra nuvarande kollegor har börjat på något av dessa sätt. Vi tar emot studenter i mån av möjlighet.

Tell me and I forget, teach and I may remember, involve me and i learn
– Benjamin Franklin

Praktik

Det kan vara en kortare period eller COOP/LIA (lärande i arbete), där en del av utbildningen sker på ett företag. Vissa väljer mitt i studierna att ta ett studieuppehåll för att istället arbeta under en period. Det kan vara mycket givande för att inse vad branschen har att erbjuda och vad du gillar.

Sommar-/deltidsjobb

Vid ett sommar-/deltidsjobb hos oss kommer du få testa på att vara konstruktör. Din nivå kommer styra svårigheten på dina arbetsuppgifter. Är det något speciellt du vill testa på? Prata med oss så går det säkert att lösa.

Examensarbete

Har du en idé på ett examensarbete du vill göra? Kontakta oss så snackar vi om det! Har du ingen idé men vill göra något inom konstruktion, kontakta oss så kanske vi har en idé!

Låter något av detta intressant? Kontakta oss på jobb@k-m.se eller någon av våra medarbetare!

Några lediga tjänster