Spontanansökan – Byggkonstruktör

Om tjänsten

Välkommen att skicka in en spontanansökan om du tycker att Kåver & Mellin verkar vara en intressant arbetsplats som du tror att du kan passa in på. 

Vi ser att du som söker:

 • Har relevant utbildning.
 • Är öppen för utmaningar.
 • Tycker om att arbeta både i team och individuellt.


För oss är det viktigt att du passar bra in i gruppen och är öppen för en vänlig arbetsmiljö. 

Kåver & Mellin finns i dagsläget på sju orter i Sverige:

 • Stockholm
 • Uppsala
 • Tierp
 • Karlskrona
 • Norrtälje
 • Örebro
 • Strängnäs

 

Antalet anställda varierar på de olika kontoren och därför kan det även ingå uppgifter som inte är konstruktionsrelaterade, så som att hjälpa till med de dagliga sysslorna och diverse inköp.

Vi önskar en positiv inställning till detta då vi alltid strävar efter att hjälpas åt och samarbeta när det kommer till miljön på vår arbetsplats.

Får du inte svar direkt, oroa dig inte, vi sparar alla de CVn vi får in (om samtycke är accepterat) till framtida rekryteringar.

 

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Peter Eriksson

Uppdragsansvarig konstruktör

peter.eriksson@k-m.se
072-538 28 24

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

 • Mer om dig

 • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.
 • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.