Vinnare i Sweden Green Building Awards 2021!

Publicerad: 2021.12.03 Dela:

Vinnarna i Sweden Green Building awards 2021 har nu presenterats och vi på Kåver & Mellin kan stolt meddela att Sköndalsvillan i Tyresö tog hem vinsten i kategorin ”Årets NollCO₂-projekt”! Galan där vinnarna tillkännagavs arrangerades av Sweden Green Building Council och de nominerade projekten har enligt arrangören på ett utmärkt sätt visat på vilja, engagemang och långsiktighet i sitt hållbarhetsarbete.

Sköndalsvillan, där vi på Kåver & Mellin tagit fram grunden samt agerat fuktsakkunnig, är Sveriges första NollCO₂-certifierade äldreboende vilket innebär nettonoll klimatpåverkan och mycket god energiprestanda. Utöver NollCO₂ har fastigheten även miljöcertifierats enligt Miljöbyggnad Guld.

Visualisering: Liljewall

Ta del av alla vinnare i denna utmärkelse här.