Ny kvalificerad skyddsrumssakkunnig

Publicerad: 2020.11.30 Dela:

Ny kvalificerad skyddsrumssakkunnig hos Kåver & Mellin!

I veckan fick vår medarbetare Ola Halvardsson bekräftelse på att han klarat utbildningen till Skyddsrumssakkunnig Kvalificerad nivå, som är den högre certifieringsnivån.

Vi är otroligt stolta över hans insats och han kompletterar därmed våra andra tidigare skyddsrumssakkunniga. Skyddsrumsfrågorna ökar i samhället med både nya skyddsrum och åtgärder samt kontroller i befintliga. Ola blir därmed en välkommen förstärkning av vår kapacitet.

Visste du att vid alla ny, till eller ombyggnationer där lastförutsättningarna påverkas för den egna eller för angränsande fastigheter (vid t.ex. ett ras) och det finns ett skyddsrum, ska en skyddsrumssakkunnig medverka?

Hör av dig om du behöver hjälp!