Fler kvalificerade skyddsrumssakkunniga

Publicerad: 2020.11.30 Dela:

Fler kvalificerade skyddsrumssakkunniga hos Kåver & Mellin!

I veckan fick våra medarbetare Ola Halvardsson och Sandra Lagundzija bekräftelse på att de klarat utbildningen till Skyddsrumssakkunniga Kvalificerad nivå, som är den högre certifieringsnivån.

Vi är otroligt stolta över deras insats och de kompletterar därmed våra andra tidigare skyddsrumssakkunniga. Skyddsrumsfrågorna ökar i samhället med både nya skyddsrum och åtgärder samt kontroller i befintliga. Ola och Sandra blir därmed en välkommen förstärkning av vår kapacitet.

Visste du att vid alla ny, till eller ombyggnationer där lastförutsättningarna påverkas för den egna eller för angränsande fastigheter (vid t.ex. ett ras) och det finns ett skyddsrum, ska en skyddsrumssakkunnig medverka?

Hör av dig om du behöver hjälp!