Årets Betongkonstruktör 2020

Publicerad: 2020.09.11 Dela:

Det var med en stor stolthet vi följde vår konstruktör Athanasios Giannamaras under gårdagen när han höll sin presentation inför juryn i kategorin Årets Betongkonstruktör. Athanasios berättade ingående gällande komplexiteten av projektet Medborgarhuset och vikten av samarbete och tydlighet i sin presentation.

Givetvis hejade vi på vår Athanasios – men på ett säkert avstånd direkt från kontoret i Stockholm.

Vi är så oerhört stolta och glada över att vår duktiga och härliga kollega uppmärksammas och har möjlighet att få ett så fint erkännande som ”Årets Betongkonstruktör”. Vi på Kåver & Mellin kommer hålla alla tummar och tår att han kammar hem vinsten under årets upplaga av Betonggalan som går av stapeln den 19 november.

Heja Athanasios!