Vi på Kåver och Mellin har ett samarbete med Sporthuset – podcasten där tv- och radiojournalisten Tommy Åström, tillsammans med olika sportprofiler diskuterar idrottshändelser, såväl aktuella som tidlösa. Vi är med och sponsrar podden i de fyra nästkommande avsnitt. Igår kväll spelade de in sin podd live inför oss på Uppsalakontoret.

Det diskuterades bland annat hur rörelse och träning påverkar hur vi mår samt hur samhällets få satsningar på idrottsanläggningar bidrar till att framför allt barn blir mer och mer stillasittande. Vår VD Anders Hedberg var med och pratade om dessa problem. Vår konstruktör Sam var även med och pratade om kommande säsong i SHL. Panelen utöver Tommy bestod av kommentatorn Lasse Granqvist och f.d fotbollsspelaren Jens Fjellström.

På torsdag kan du lyssna på avsnittet här! (Episod 209)

Om en månad kommer de göra en till Livepodd med Kåver och Mellin, då på Stockholmskontoret.