Kåver & Mellin välkomnar Siavash Ehsanzamir

Publicerad: 2019.03.26 Dela:

Siavash Ehsanzamir är ett av våra nyaste tillskott här på Kåver & Mellin, och i lite drygt två månader så har vi haft honom hos oss. Det är för oss en fantastisk värvning, och vi är otroligt stolta över att han valde att börja här!

Siavash är i grund och botten byggnadsingenjör, utbildad på KTH. Han har flera års erfarenhet av projektering av flygplatsanläggningar och allmänna industrikonstruktioner. Han har jobbat med konstruktiv restaurering och ombyggnadsprojekt samt som beräkningsansvarig. Dessutom, så är Siavash FEM-specialist, och är med i gruppen av nyckelanvändare av FEM-design som varit närvarande på Strusofts FEM-design seminarium som hölls i Budapest oktober 2018.

Då Siavash kunskap är eftertraktad så håller han utbildningar för företag och universitet/högskolor och yrkeshögskolor kontinuerligt.

Utöver allt nämnt ovan så är han en otroligt trevlig och glad individ som bidrar med mycket positivitet till gruppen. Han spelar även fotboll, vilket innebär att han är ett självklart tillskott till vårt korpenlag i fotboll!