Jaser Al-Mosawy – Kåver & Mellins Tekla-ansvarige!

Publicerad: 2019.03.22 Dela:

Våren 2018 började Jaser Al-Mosawy hos Kåver & Mellin som konstruktör och Tekla-ansvarig. Jaser kom från en anställning hos Trimble, som tillhandahåller och äger modelleringsprogrammet Tekla.

Jaser är byggingenjör i grunden, och har även tidigare testat på jobbet som konstruktör. Hans Tekla-kunskaper är mycket höga. Hos Trimble jobbade han med att utbilda, support för programvaran Tekla Structures, konsulterade i Tekla med skapande av olika lösningar för företag som jobbade i programmet etc.


Jaser med en student på vårt årliga studentmingel.

Vi på Kåver & Mellin har sedan tidigare jobbat i Tekla, men i och med att Jaser började hos oss så har han redan nu, och kommer fortsatt framöver bidra till att Kåver & Mellins Tekla-projektering håller en hög nivå!