I fredags, den 1 februari, så var några av våra konstruktörer på KTH:s byggarbetsmarknadsdag, även kallad BAD och representerade vårt företag Kåver & Mellin. 

Precis som förra året så fick vi en enormt bra plats, precis vid ingången – vilket gjorde att vi lätt kunde dra till oss uppmärksamheten för alla som klev in genom dörren. Detta året så lade vi all fokus på att försöka nå ut till så många som möjligt på mässan, och det tycker vi att vi lyckades med!

Vi hade med oss tre suveräna konstruktörer – Jaser, Freja och Ola. Alla med blandade erfarenheter. Vi visade upp projekt i både TEKLA och Revit för att kunna ge en mer målande och rättvis bild om hur vi jobbar. Det uppskattades av många!

Vi vill tacka alla som kom fram och vi hoppas att ni är nöjda med dagen, och att ni fick chans att prata med oss och hann ställa alla frågor ni hade.

Vi laddar nu om till LAVA mässan på KTH som äger rum på självaste alla hjärtans dag, alltså den 14 februari. Hoppas vi ses där!

Freja visar upp vår monter precis när mässan öppnar och Jaser pratar med en student.

Sist men inte minst så vill vi påminna om att fortsätta anmäla ert intresse till studentminglet som vi har den 28 Februari. Tryck HÄR för att komma direkt till anmälan!