Rundtur i Medborgarhuset den 21 april

Publicerad: 2018.04.17 Dela:

Alla som har haft vägarna förbi Medborgarplatsen i Stockholm senaste tiden har sett att Medborgarhuset är iklätt en fin skrud av byggställningar, och det har också en snyggt matchande byggkran vid sin sida. 

Det som sker är en totalrenovering av insidan.

Många av er har säkert tidigare lånat en bok i biblioteket, simmat i Forsgrenska badets bassänger eller haft en trevlig kväll i någon av husets restauranger och allt detta, tillsammans med ännu mer, kommer ni återigen kunna göra år 2020 då renoveringen beräknas vara färdig.

Under Lördagen den 21/4 från kl. 18:00 har Du chansen att se Medborgarhuset inifrån nu när största delarna är utrivna.

Passa på att stå på botten av bassängen du simmade i förr, hör historierna om den 80 år gamla blå-klassade kulturbyggnaden och även vad som upptäckts om byggnaden under rivningstiden under Kulturnatt i Stockholm.
Projektansvariga finns också på plats under kvällen för att besvara alla era frågor och berätta hur Medborgarhuset kommer se ut och fungera efter ombyggnationen.

Läs mer om hur du gör för att följa med på en av rundturerna HÄR! 
Det är först till kvarn som gäller så se till att vara i tid!

Tyvärr kommer inte vi från Kåver & Mellin finnas på plats men vi rekommenderar er varmt att ta en tur, det är inte varje dag man får chansen att se hur ett naket medborgarhus ser ut!