Kåver & Mellins årliga Julfest

Publicerad: 2018.01.16 Dela:

Varje år firar Kåver & Mellin in julen tillsammans med medarbetares respektive, pensionerade och andra personer som tillhör oss på ett eller annat sätt.
Den 15 December begav vi oss ut till Krusenbergs Herrgård i Uppsala för ett riktigt härligt julbord i deras fantastiska lokaler.

Bussar åkte från både Stockholm och Uppsala så alla kunde delta, medans andra kom med bil och även hade bokat övernattning.
82 personer slutade vi på och det är det största julbordet hittills på företaget! De är fantastiskt roligt att se hur vi växer.

Förutom god mat och härligt sällskap hade vi även en rolig och lärorik föreläsning av Annika Malmberg Hamilton där vi fick en genomgång av människors olika syn på livet utifrån vilken personlighetstyp man är.
Det fanns en hög igenkänningsfaktor i de hon pratade om och alla fick lite att tänka på inför julledigheten.
Är du på jakt efter en riktigt professionell, rolig och talangfull föreläsare så är Annika ett självklart val. Hon rekommenderas varmt från oss!

Det delades ut pris för bästa mustaschen under Movember, diverse turneringar presenterade sina resultat och VD, Anders Hedberg, sa några fina ord innan vi fick hugga in på efterrättsbordet.

En mycket lyckad kväll som vi kommer ta med oss nu när ledigheten är över och nya mål sätts inför året.