Kåver & Mellin sprider sin kunskap i Sverige

Publicerad: 2017.09.01 Dela:

Under sommaren har Kåver & Mellin utökat antalet kontor i vårt avlånga Sverige och når nu lite längre söder ut med vår kunskap då vår kollega Fabian Almfeldt bestämde sig nu för att förflytta sig tillbaka mot sina rötter i Karlskrona. Tidigare har han arbetat på Uppsalakontoret.  

Fabian Almfeldt i Karlskrona.

Kontoret ligger centralt på Trossö i Karlskrona, endast 100 meter från både buss – och tågstation. Det är mycket bebyggelse som pågår i området men än finns en liten havsutsikt mellan byggkranar och baracker.

Som arbetsgivare är Kåver & Mellin mycket anpassningsbar och flexibel, därför ser vi endast stora möjligheter i att våra kollegor förflyttar sig ut i Sverige. De ger företaget en större spridning och fler kan ta del av vår skicklighet inom konstruktion. Vi kan även erbjuda fler lyckliga konstruktörer chansen att knipa en plats i vår fantastiska gemenskap.

STORT LYCKA TILL
önskar vi dig Fabian!