Invigning av Stockholms nya lokal

Publicerad: 2017.05.05 Dela:

I början av maj fick vi äntligen tillträde till vår nya personal- och konferenslokal på Södermalm i Stockholm. Med panoramafönster ut mot Södermalmsallén, splitterny utrustning och riktigt härlig arkitektdesignad inredning kan vi ta emot våra besökare med stolthet.

För invigningen hade vi fantastiska föreläsningar hela dagen. Linda Gustafsson från Insight by you var hos oss och berättade om de olika personlighetstyperna/personlighetsfärgerna och andra intressanta beteendedrag.
Senare under eftermiddagen och kvällen bjöds de på mat och underhållning. En fin buffé från vår grannrestaurang Usine 36-38, goda kaffedrinkar från Nespresso och frågesport med, inga mindre än, Pär Lernström och Keyyo, som ni har sett tillsammans i programmet Talang i TV4.

Keyyo och Pär Lernström.

Det blev en kväll vi kommer kunna leva på länge!

Ta en lite sväng för vi våra fönster när de börjar skymma och se hur vi fint lyser upp allén med vår ritning över Svampen.