Peter Eriksson

Konstruktör - Diplomerad Uppdragsledare - Utbildning i entreprenadjuridik - Utbildning i BAS P / U

peter.eriksson@kaver-mellin.se 072-538 28 24

Placering: Norrtälje,Stockholm

Det finns goda möjligheter att forma sin egen roll om man har drivet och viljan.

Vad gör du på Kåver & Mellin?
Jag arbetar som konstruktör inom både ny, om -och tillbyggnad. Jag börjar växa in i en roll som gruppchef vilket är spännande och utmanande. Det är roligt att se medarbetarna utvecklas, att dra nytta av respektive persons styrkor och tillsammans kunna projektera fram handlingar av hög kvalitet.

Vad är det bästa med Kåver & Mellin enligt dig?
Högt i tak och korta beslutsvägar. Alla chefer arbetar operativt i företaget. Man kan diskutera sina problemställningar med någon utanför egna projektgruppen då mentaliteten är att vi hjälper varandra. Det finns goda möjligheter att forma sin egen roll om man har drivet och viljan.

Vad kan du berätta om din bild?
Somrarna tillbringar jag helst med min familj i Stockholms skärgård. Där samlar vi energi  inför höstens utmaningar. Bilden är tagen på toppen av en slagghög från en nedlagd järnmalmsgruva

Vad gör du helst utanför arbetet?
Vi har byggt ett landställe, och där tillbringar vi mycket av vår lediga tid. Under veckorna är det mycket arbete med huvudet, så under helgerna tycker jag att det är avkopplande att skapa med händerna och gärna använda mig av den kunskap som jag lagt på mig som konstruktör.

Vilken är din favoritglass?
TipTop