Byggkonstruktör till Stockholm

  • Publicerad: 01.09.2021
  • Sista ansökningsdag:
  • Placering: Stockholm

Om tjänsten

Vi söker en byggkonstruktör/byggnadskonstruktör med några års erfarenhet, till vårt kontor i Stockholm.

Är du vår nya kollega?

Vi har många spännande projekt på gång under hösten 2021 och behöver stärka upp vårt team med nya konstruktörer till kontoret i Stockholm.

Vi tror att du är en civil -eller högskoleingenjör med ett par års erfarenhet och med ett brinnande engagemang för husbyggnadskonstruktion.

I rollen som konstruktör hos oss kommer du att ingå i ett team och projektera en mängd olika typer av byggnader. Vi använder oss av Revit, Tekla och AutoCad för att producera utförliga handlingar, och arbetar med de senaste programvarorna för beräkningar, t.ex. FEM 3D Structure, Statcon, WIN-statik mfl.
Tillsammans med dina medarbetare kommer du att dimensionera bärverk från grund till tak, projektera fuktsäkra, radonsäkra och miljömässigt hållbara konstruktioner.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak, med stora utvecklingsmöjligheter.
Som anställd hos Kåver & Mellin är din vilja att utvecklas viktig. Du kommer att jobba med utvecklande projekt inom ny, om -och tillbyggnad, med skickliga kollegor att utbyta idéer med och lära ifrån.

Är personen som vi söker just du?
Skicka din ansökan med CV till daniel.holm@k-m.se

Vill du veta mer? Läs gärna om oss och våra medarbetare på www.k-m.se

 

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Peter Eriksson

Uppdragsansvarig konstruktör

peter.eriksson@kaver-mellin.se
072-538 28 24

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

  • Mer om dig

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.
  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, Max filstorlek: 128 MB.